Adam5811 April 3, 2016

1xbet live-vetoja

Viittaamalla 1xbet-tervetuliaisbonukseen on muistettava, että kaikki siihen liittyvät voitot täytyy toistaa 90 päivän kuluessa 1xbet-bonuksen hyvityspäivästä.

Kampanjat ja 1xbet-bonukset eivät selvästikään pääty tähän. Tervetuloa tarjoavan tarjouksen lisäksi tämä portaali tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​pelimahdollisuuksia erityisissä ja edullisissa olosuhteissa. Näistä kuuluisa “88 ilmaista peliä”, 1xbet-bonus, jonka avulla asiakkaat voivat kokeilla 88 pelissä neljästä suosituimmista peleistä: ruletti, blackjack, live Italia ja Panda Manga. Toinen mielenkiintoinen kampanja on XTRA, jossa on live Blackjack, jonka avulla voit saada 1xbet-bonuksen jopa 750 euroon päivässä. 888xtra-pöydän Blackjack-kannella 13:00 – 1:00 lisätään 12 1xbet-bonuskorttia arvoltaan 25, 50, 75 ja 100 euroa: jos live-vetoja yhden näistä korteista, voitat heti vastaavan 1xbet-bonuksen määrän!

Maksut ja peruutukset

Käytettävissä olevat maksutavat ovat suurimmat ja levinneimmät järjestelmät, joita Italian nettipelaamisen alan toimijat käyttävät. Liian ilmeinen on muistaa, että ennen maksamista on tarkoituksenmukaista täydentää portaaliin kuulumista.

Järjestelmät, joiden kautta on mahdollista ladata, siirtyvät pankkisiirrolta Visa- ja Mastercard-piireihin, jopa Paysafecardiin, Netelleriin ja klassiseen Postepayyn.

Monien saatavilla olevien vaihtoehtojen joukosta löytyy myös vakava ja luotettava PayPal-piiri, jota monet online-vedonlyöntiyritykset tarjoavat Italiassa, sen nopeuden ja asiakkailleen tarjoaman suuren luotettavuuden vuoksi.

Vähimmäismaksu on 10 euroa. Portaalissa ei ole talletusrajoja, mutta asiakkaan valinnan mukaan henkilökohtaiselle sivulle on mahdollista asettaa yksittäisiä rajoituksia. Palkkioita ei makseta, kun taas menetelmien osalta, tässä tapauksessa meillä on myös luotettava PayPal-järjestelmä, pankkisiirto, Mastercard- ja Visa-luottopiirit ja jälleen Postepay, Neteller ja muut vähemmän tunnetut mekanismit. Akkreditointiajat vaihtelevat 2-7 päivästä: peruutuspyynnöt käsitellään 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta, kun taas yksittäiset maksujärjestelmät käsittelevät pyynnöt.

Turvallisuus ja sääntely

Kuten toistuvasti huomautettiin, 1xbet ei ole huijaus. Haluamme myös toistaa tämän tässä mietinnön osassa, jossa käsitellään yksityiskohtaisesti tämän portaalin oikeudellisia ja turvallisuusnäkökohtia, joiden on todettu olevan avoimia ja vakavia. Mitä tulee lupaan tarjota online-uhkapalveluja Italiassa, 1xbetillä on AAMS: n myöntämä lisenssinumero 15014, joka sääntelee maamme markkinoita ja valvoo ja takaa kaikkien sovellettavien määräysten noudattamisen. Toimilupa on myönnetty Gibraltariin sijoitetulle Virtual Marketing Services Italia LTD: lle, jonka verkkoportaali viittaa hallinnollisesti.

Tämän vedonlyöntiportaalin turvataso pysyy erittäin korkeana myös alustan käyttämän ohjelmiston ansiosta, joka muistuttaa, että se on itse tuotettu ominaisuus, joka ei ainoastaan ​​salli erinomaista räätälöintiä vaan myös suojaa. Myös online-rahapelialan riippumattoman sääntelyelimen Ecogra, joka valvoo alustojen lojaalisuutta, pelaajien suojaa ja toimijoiden vastuullista käyttäytymistä, kuuluminen on myös hyvä.

Tuntuu myös tarkoituksenmukaiselta mainita 128-bittinen SSL (Secure Socket Layer) -digitaalinen salausjärjestelmä, jota käytetään kaikissa portaalissa tehtävissä liiketoimissa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on epäilemättä hyvin järjestetty, vaikka siinä ei ole live-chat-palvelua, jota italialaisten nettipelaamisalustojen käyttäjät arvostavat aina hyvin. Olemme huomanneet, että tämä johtaja on erittäin luotettava puhelinpalvelun hallinnassa sekä sähköpostitse. Molempien yhteystapojen avulla virkamiehet olivat käytettävissä ja saivat nopeasti ja tarkasti vastauksia. Puhelinnumero, johon haluat ottaa yhteyttä joka päivä 8 – 24, on 00442034781908. Sähköpostiosoite on sen sijaan support@888.it, joka on aktiivinen joka päivä ja erittäin nopeat vasteajat.

Myös usein kysyttyjen kysymysten osa on järjestetty hyvin, sekä osa-alueesta, joka on keskittynyt apu- ja koulutusalaan. Pääsy eri osioihin on intuitiivista ja nopeaa, sitä hallitaan web-alustan kunkin sivun alareunassa. Eri osissa on mahdollista löytää tarkkoja vastauksia kaikkiin yleisimmin esitettyihin kysymyksiin, jotka on jaettu 8 käytännön ryhmään.

1xbet web-toiminnot

1xbet-sivusto työpöydän tilassa on hyvin rakennettu ja helppo navigoida. Dynaaminen, puhdas, selkeät valikot ja helppo löytää, makeat värit ja erittäin pehmeä graafinen linja, joka auttaa pelaajia kehittämään positiivisia soittomahdollisuuksia. Musta ja kulta ovat vertailuvärejä, kun taas sisällön rakenteen suhteen voimme jäljittää kaikki mielenkiintoisimmat tiedot näytön yläosassa. Erityisiä tutkimusmuotoja ei ole, mutta jokaisella sivulla on hyvin tarkat selitykset portaalin yleisestä toiminnasta.